Alumiinisälekaihtimet Tampereelta

Alumiinisälekaihtimen säleleveydet ovat 16, 25, 35 ja 50 mm. Pinta on esim. matta, kiiltävä tai metallihohtoinen. Sälekaihtimen ylä- ja alalistat sekä narujen värit saa säleisiin sopiviksi.

Materiaalina on korkealuokkainen polttomaalattu metalli, joka pysyy suorana isoissakin ikkunoissa. Valittavana on paljon värivaihtoehtoja, joista varmasti löytyy mieluinen väri vaativimmallekin sisustajalle. Alumiinisälekaihtimet valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan ja ne voidaan asentaa niin suoriin kuin monimuotoisiinkin ikkunoihin, jopa pyöreisiin. Alumiinisälekaihdin kiinnitetään lasin pintaan tai ikkunalasien väliin. Väliin kiinnitettävät kaihtimet saa myös integroituina.

Reikäsäle
Reikäsäle suodattaa valoa valoverhomaisesti. Se soveltuu esimerkiksi toimiston sisäväliseinäksi. Reikäsäleen läpi voi ihailla maisemia, mutta se säilyttää silti yksityisyyden.

NoHole 
NoHole on erikoissälekaihdin jossa nostonarujen reiät jäävät piiloon. NoHole on hyvä vaihtoehto hieman enemmän pimennystä vaativiin tiloihin kuten esim. kokous- ja neuvottelutilat tai luokkahuoneet.

Puukuvioitu
Puukuvioitu alumiinisälekaihdin on kestävä ja kevyt. Puukuvioiduissa kaihtimissa on valittavana useampaa eri värivaihtoehtoa ja se kestää kosteutta sekä suuria lämpötilan vaihteluita.

Kuvasälekaihtimet
Alumiinisälekaihtimeen voidaan myös painattaa esim. valokuva, jolloin vain mielikuvitus on rajana yksilöllisille sisustusratkaisuille.

Moottoroitu alumiinisälekaihdin
Sähkökäyttöisyys on mahdollista myös alumiinisälekaihtimissa.

Sälekaihdinten varaosat
Myymälässämme on myös kattava valikoima varaosia useimpiin kaihtimiin.