Alumiinisälekaihtimet

Alumiinisälekaihtimet useilla materiaali- ja värivaihtoehtodoilla. Säleleveydet ovat 16, 25, 35 ja 50 mm. Alumiinisälekaihdin on saatavilla yksi- tai monivärisenä. Maalipinta on esim. matta, kiiltävä, metallihohtoinen tai jopa kohokuvioitu. Sälekaihtimen ylä- ja alalistat sekä narujen värit on mahdollista sävyttää säleisiin sopiviksi. Tai valitse vaikka veikeän värinen ja kuvioitu leveä askelnauha!

Materiaalina on korkealuokkainen polttomaalattu metalli, joka pysyy suorana isoissakin ikkunoissa. Valittavana on satoja värivaihtoehtoja, joista varmasti löytyy mieluinen väri vaativimmallekin sisustajalle. Alumiinisälekaihtimet valmistetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan ja ne voidaan asentaa niin suoriin kuin monimuotoisiinkin ikkunoihin, jopa pyöreisiin. Alumiinisälekaihdin kiinnitetään pintaan tai ikkunalasien väliin. Väliin kiinnitettävät kaihtimet saa myös integroituina. Pintaan taas saa ylhäältä-alas ja alhaalta-ylös toimivat sälekaihtimet.

Reikäsäle
Reikäsäle suodattaa valoa valoverhomaisesti. Se soveltuu esimerkiksi toimiston sisäväliseinäksi ja erinomaisesti myös parvekkeelle. Reikäsäle ei pimennä liikaa ja sen läpi voi ihailla maisemia, mutta silti se säilyttää yksityisyyden.

NoHole – ei reikiä
NoHole on erikoissälekaihdin, jossa vetopunosten reiät ovat näkymättömissä. NoHole on hyvä vaihtoehto pimennystä vaativiin tiloihin kuten kokous- ja neuvottelutilat, auditoriot, studiot ja luokkahuoneet.

Puukuvioitu
Puukuvioitu alumiinisälekaihdin on kaunis, kestävä ja kevyt. Se sopii kaikkeen sisustamiseen. Puukuvioiduissa kaihtimissa on valittavana useampaa eri värivaihtoehtoa ja se kestää kosteutta sekä suuria lämpötilan vaihteluita. Kaihtimien kotelossa on sama pinnoite kuin säleissä ja punokset valitaan kaihtimiin sopiviksi.

Kuvasälekaihtimet
Alumiinisälekaihtimeen voidaan myös painattaa esim. valokuva, jolloin vain mielikuvitus on rajana yksilöllisille sisustusratkaisuille.

Sähkökäyttöinen alumiinisälekaihdin
Sähkökäyttöisyys on mahdollista myös alumiinisälekaihtimissa, niin kuin lähes kaikissa muissakin kaihdintyypeissä.

Sälekaihdinten varaosat
Myymälässämme on myös kattava valikoima varaosia useimpiin kaihtimiin.