Parvekekaihtimet sekä terassikaihtimet Tampereelta

Parveke- ja terassikaihtimet suojaavat liialta kuumuudelta ja ulkopuolisten katseilta peittämättä silti maisemia. Kaihtimia on tänä päivänä tarjolla lukuisia erityyppisiä vaihtoehtoja. Materiaalit kestävät auringonpaahdetta, pakkasta ja kosteutta.

Kankaiset vekkikaihtimet ovat vesipestäviä ja UV-suojattuja. Nämä kiinnitetään jokaiseen lasiin erikseen, ja voit laskea kaihtimen normaalisti ylhäältä alas – tai vaihtoehtoisesti nostaa alhaalta ylös. Se soveltuu yhtälailla terassin lasikattoon kun tavalliseen ikkunaan tai ovilasiinkin.

Myös kotimaiset alumiinikaihtimet kiinnitetään erikseen jokaiseen parvekelasiin pikakannakkeilla. Niissä ei ole ruostuvia osia, ja säleitä säätämällä saat monipuolista suojaa.

Myös säänkestävistä screenkankaista valmistetut rullakaihtimet, pystylamellikaihtimet tai paneelikaihtimet soveltuvat lasitettuihin tiloihin pimentämättä niitä.

Parvekekaihdin lisää parvekkeen viihtyisyyttä ja nostaa sen käytännöllisyyttä monella tapaa. Kaihdinliikkeestämme Tampereelta löydät monipuolisen valikoiman parveke- ja terassikaihtimia – kysy lisää!