Parvekekaihtimet

Parvekekaihtimet sekä terassikaihtimet suojaavat liialta kuumuudelta ja ulkopuolisten katseilta, mutta silti voit ihailla itse maisemia. Parveke- ja terassikaihtimia on tänä päivänä tarjolla lukuisia erityyppisiä vaihtoehtoja. Materiaalit kestävät auringonpaahdetta, pakkasta ja kosteutta sekä vesipesua. Huoneiston ja parvekkeen/terassin välisiä kaihtimia ei enää tarvitse pitää kiinni, joten huoneisto näyttää avarammalta ja saat yhden huoneen lisää.

Kankaiset vekkikaihtimet ovat pestäviä ja UV-suojattuja. Nämä kiinnitetään jokaiseen lasiin erikseen, jolloin lasit toimivat aivan normaalisti. Kaihtimen voit laskea normaalisti ylhäältä alas – tai vaihtoehtoisesti nostaa alhaalta ylös. Se soveltuu yhtälailla terassin lasikattoon kun tavalliseen ikkunaan tai ovilasiinkin.

Helppokäyttöiset kotimaiset alumiinikaihtimet kiinnitetään myös erikseen jokaiseen parvekelasiin.

Säänkestävistä Soltis- tai screenkankaista valmistetut rullakaihtimet, lamellikaihtimet tai paneelikaihtimet soveltuvat myös lasitetuille parvekkeille viilentämään lasitettua tilaa ja antamalla näkösuojan, silti estämättä näkymää ulos ja valon pääsyä sisään.

Parvekekaihdin lisää parvekkeen viihtyisyyttä ja nostaa sen käytännöllisyyttä monella tapaa. Neuvot ja niksit löydät myymälästämme!