Plisee- eli vekkikaihtimet

Mallistomme kangasvekkikaihtimista on erittäin kattava. Valikoimasta löydät helposti sopivat värit ja kangaslaadut jotka täydentävät nykyistä sisustustasi. Valikoimasta löytyvät myös puolipimentävät ja täysin pimentävät vaihtoehdot sekä palosuojatut kankaat. Lisäksi löytyy myös kennorakenteisia eli Duette- ontelokankaita; kennorakenteen ansiosta kankaaseen ei jää näkyviin narureikiä joista aurinko pääsisi paistamaan. Kennorakenne eristää myös kustannustehokkaaasti sekä kylmyyttä että lämpöä.

Kangasvekkikaihdin on ainutlaatuinen ominaisuuksiltaan silloin kun halutaan vaihdella joustavasti suojattavaa kohtaa ikkunassa. Vekkikaihdinta voi laskea ylhäältä alas tai nostaa alhaalta ylös. Näin voit nauttia luonnonvalosta aina haluamallasi tavalla. Kaihtimen valmitus kahdesta eri kankaasta antaa myös aivan uusia ulottuvuuksia; samassa kaihtimessa voi olla vaikkapa pimentävä kangas yökäyttöön ja screenkangas päiväkäyttöön.

Kangasvekkikaihdin toimii loistavasti kaltevilla pinnoilla ja vaakasuorissa kattoikkunoissa, sekä erikoisen muotoisissa, esim. kolmion mallisissa ikkunoissa.

Kaihtimet voidaan valmistaa myös moottoroituina. Moottoroituja kaihtimia ohjataan kaukosäätimellä tai kiinteällä kytkimellä, jolloin niiden käyttö on helppoa myös korkealla olevissa ikkunoissa.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja valitse helppohoitoinen kangasvekkikaihdin kaikkiin kodin tiloihin, myös kosteisiin tiloihin. Saat aina tarpeisiisi sopivan mittojen mukaan valmistetun käytännöllisen ja upean aurinkosuojan.