Terassimarkiisit

Kun haluat terassistasi tai pihastasi alkukeväästä pitkälle syksyyn toimivan oleskelutilan, terassimarkiisi tarjoaa sinulle oivan lisäsuojan pihasi jatkeeksi.

Meiltä löydät mahtavat valikoimat trendikkäimpiä terassimarkiiseja niin auringon-, sateen kuin tuulensuojaksi. Suojatessaan kuumalta auringolta, ne pitävät huoneet miellyttävän vilpoisina. Samalla ne suojaavat lattiasi, huonekalusi, tekstiilisi ja huonekasvisi paahtavalta auringonpaisteelta ja haalistumiselta.

Saatavissa on täysin koteloituja kasettimarkiiseja, puolikasettimarkiiseja ja avoimia ratkaisuja. Kohteissa, joissa on vähän leveystilaa, mutta halutaan suuri ulottuvuus, voidaan käyttää päällekkäisnivelratkaisua. Mataliin kohteisiin ratkaisuksi on kehitetty välituellinen vaihtoehto. Saat meiltä Suomen johtavien markiisinvalmistajien korkealaatuiset tuotteet.

Käyttömukavuuden lisäämiseksi terassimarkiisit voidaan varustaa myös kauko-ohjauksella sekä aurinko-, tuuli- ja ajastinautomatiikoilla, jotka ohjaavat markiiseja olosuhteiden tai haluttujen vuorokaudenaikojen mukaan. Ja kvartsilämmittimellä pidennät terassikauttasi vielä huomattavasti.

Terassimarkiisit valmistetaan aina yksilöllisenä mittatilaustyönä tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Tutustu monipuoliseen kangasvalikoimaan täältä.