Terassimarkiisit Tampereelta

Kun haluat terassistasi tai pihastasi alkukeväästä pitkälle syksyyn toimivan oleskelutilan, terassimarkiisi tarjoaa sinulle oivan lisäsuojan pihasi jatkeeksi.

Meiltä löydät suuren valikoiman terassimarkiiseja niin auringon-, sateen- kuin tuulensuojaksi. Suojatessaan kuumalta auringolta, markiisi pitää sisätilat miellyttävän vilpoisina. Samalla ne suojaavat lattiasi, huonekalusi, tekstiilisi ja huonekasvisi paahtavalta auringonpaisteelta ja haalistumiselta.

Saatavissa on täysin koteloituja kasettimarkiiseja ja avoimia ratkaisuja. Kohteissa, joissa on vähän leveystilaa, mutta halutaan suuri ulottuvuus, voidaan käyttää päällekkäisnivelratkaisua. Mataliin kohteisiin ratkaisuksi on kehitetty välituellinen vaihtoehto. Markiisin saa niin veivi- kun moottorikäyttöisenä.

Terassimarkiisit voidaan varustaa myös kauko-ohjauksella sekä aurinko- ja tuuliautomatiikalla joka ohjaa markiiseja olosuhteiden mukaan. Kvartsilämmittimellä pidennät terassikauttasi huomattavasti.

Terassimarkiisit valmistetaan aina yksilöllisenä mittatilaustyönä tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kaihdinliikkeestämme Tampereelta löydät markiisit moneen mallin – kysy lisää!