Aurinkosuojauksen asiantuntijasi Tampereelta

Kaihdin Pukkila on erikoistunut sekä sisä- ja ulkopuoliseen auringolta suojaamiseen että monipuolisiin liukuovi- ja kaapistoratkaisuihin. Olemme ketjuun kuulumaton yksityisomistuksessa oleva alan erikoisliike, ja pyrimme pitämään myymälässämme esillä alan johtavien valmistajien tuotteet. Suurin osa tuotteistamme räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Palvelemme asiakkaita suunnittelusta toteutukseen saakka. Meiltä löytyy alalta yli neljäkymmentä vuotta kokemusta ja asiakkaita meillä on laidasta laitaan, yksityisistä suuryrityksiin ja rakennusliikkeisiin. Tehdyistä asennuksistamme lisää Facebook-sivultamme.

Rakennukset ovat EU:n suurin energiankäyttäjä. Rakentamiseen ja ylläpitoon kuluu energiasta yli 40%, mikä on enemmän kuin teollisuuden tai liikenteen osuus. Rakennusten energiankulutuksesta kotitalouksien osuus on kaksi kolmasosaa (lähde ES-SO). Auringonsuojaus parantaa viihtyvyyttä ja madaltaa jäähdytykseen tarvittavaa energiaa.

Nykyaikaiset kaihtimet ja markiisit ovat oleellinen osa asumis- ja työskentelyviihtyvyyttä: ne suojaavat liialta valolta ja lämmöltä, ne varjelevat yksityisyyttä ja eristävät myös kylmyydeltä. Lisäksi huolella suunnitellut kaihtimet ovat näkyvä ja näyttävä osa sisustusta.

Olemme aurinkosuojatuotteiden kokenut asiantuntija. Meiltä saat mittatilaustyönä mm. kaikki puu-, metalli- ja tekstiilikaihtimet. Kankaita löytyy aina perus-, screen ja pimennyskankaista teknisiin, UV-suojattuihin, pestäviin ja palosuojattuihin kankaisiin. Lisäksi toimitamme ympäristöönsä istuvat markiisit sekä julkisivu- ja parvekekaihtimet, niin yksityiskoteihin kuin liike-elämän tarpeisiin. Nämä kaikki on saatavissa sekä manuaali- että moottorikäyttöisinä.

Meiltä saat lisäksi myös peili-, lasi- ja levyliukuovia, taite- ja tilanjako-ovia sekä kaapistoja. Valikoimistamme löytyy niin ikään runsaasti eri valmistajien verhotankoja ja – kiskoja sekä hyönteissuojat ikkunoihin ja oviin. Kauttamme saat myös monet muut asumismukavuuteen tai toimivaan tilankäyttöön liittyvät tuotteet. Asentajamme huolehtivat lopusta nopeasti ja normaalia elämänmenoa häiritsemättä.

Kaihdin Pukkila noudattaa tiukasti tilaajavastuulakia ja kuuluu Luotettava Kumppani-ohjelmaan. Kaihdin Pukkila on myös Aurinkosuojayhdistyksen jäsen.